Cele mai ciudate legi sexuale din lume

Vezi care sunt cele mai neobisnuite legi sexuale in diferite tari ale lumii.

In intreaga lume sunt impuse mai multe legi cu privire la sex, in scopul de a proteja populatia. Multe legi sexuale sunt intocmite in conformitate cu ceea ce este considerata o buna practica atunci cand vine vorba de cultutra si religie.

Aceste reguli au fost impuse pentru protectie si pentru a preveni violenta fizica sau psihica legata de sex. Cei care nu apartin acestor culturi pot vedea legile sexuale, neobisnuite chiar ciudate.

legi sexuale

In HONG-KONG este permisa uciderea unei femei de catre sot daca aceasta l-a inselat. Dar acest lucru este permis doar cu propriile maini. Amantul de asemenea poate fi si el ucis, daca exista tradarea.

In GUAM, o insula din Pacific, femeile nu se pot casatori virgine. Astfel exista oameni care calatoresc pentru a face sex cu femeile virgine, acestea obtinand permisul de a se casatori. Acesti oameni sunt platiti pentru serviciile lor.

In BAHRAIN examinarea la ginecolog se realizeaza cu o oglinda, pentru a evita emotiile. Ginecologii au voie sa-si examineze pacientele doar cu ajutorul reflexiei unei oglinzi. Acest lucru va evita atingerea directa.

In NIGERIA femeiea singura care a facut sex va fi pedepsita cu lovituri de bici. Orice femeie necasatorita, care are relatii sexuale este pedepsita cu 100 de lovituri de bici. Conform legii islamice femeile au voie sa faca sex decat dupa casatorie.

In INDONEZIA este interzisa exploatarea propriului corp pentru placere sexuala. Daca masturbarea este descoperita acesta se pedepseste prin decapitare.

In BOLIVIA si COLUMBIA este interzis sa faci sex cu o femeie si cu mama ei in acelasi timp. O femeie poate face sex doar cu partenerul ei. Mama, daca este prezenta poate doar sa asiste la actul sexual.

Ce-ai zice daca una dintre aceste legi sexuale ar fi prezente si la noi in tara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *