Cealalta femeie din viata lui. O abordezi sau nu?

Un studiu ne spune ca majoritatea barbatilor inseala. Realitatea este ca aproape toti barbatii inseala. Cand afli ca ai fost inselata ce faci? Cealalta femeie din viata lui, o abordezi sau nu? “Sapi” pentru a gasi inculpata care v-a stricat relatia? Ce faci daca descoperi dupa 20 de ani de casnicie acest lucru.

cealalta femeie din viata lui

Cealalta femeie din viata lui. O abordezi sau nu?
Ai aflat ca te inseala sau mai grav l-ai prins. Ai dovezi, ai o decizie de luat dar… de ce te-a inselat? Cum arata cealalta femeie? Ce vrei sa ii spui? Sa recunoastem, din curiozitate vrem sa stim pentru cine ne-a inselat, cum arata si ce a fost in capul ei de s-a incurcat cu el.

Cu calm si rabdare se discuta!
Daca alegi sa faci cunostinta cu cea care ti-a luat barbatul si v-a stricat relatia, alege sa discuti cu calm nu cu urlete, tipete si jigniri. O discutie ca de la femeie la femeie va lamuri problema. Vei avea uneori surprinza sa afli ca ea nu stia de existenta ta, ca ea este o victima si ca tu stai langa un Don Juan. Exista si situatia cand amanta este foarte cinica si iti va spune in fata ca l-a luat ca asa a vrut ea. Important este sa fii calma in fata ei.

Cealalta femeie din viata lui. O abordezi sau nu?
Daca alegi sa nu vorbesti cu ea, vei stii doar versiunea lui. O poveste are doua versiuni. Daca vrei sa iei o decizie corecta, incearca sa asculti ambele parti, daca nu fa ceea ce crezi.
Infidelitatea nu este ceva peste care se poate trece usor, asa cum nu poti sa uiti de cealalta femeie din viata lui.
Cealalta femeie din viata lui. O abordezi sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *