Ce nu fac oamenii puternici intr-o relatie

Ai vrea sa stii mai multe despre cum sa fii un bun parter, cum sa faci ca relatia ta sa fie una apropiata de perfectiune? Invata de la oamenii puternici. Iata ce nu fac oamenii puternici mental intr-o relatie, pentru ca ea sa mearga bine.

relatie

1. Nu analiza tot
Oamenii puternici mental nu analizeaza sensul din spatele cuvintelor, nu analizeaza in amanunt si cele mai mici gesturi ale partenerului. Nu incerca sa gasesti alte sensuri ale cuvintelor partenerului.

2. Nu aminti de trecut pentru a te justifica in viitor
Oamenii puternici mental nu se folosesc de trecut pentru a gasi scuze prezentului. Ei incearca sa lucreze la imbunatatirea relatiei si sa traiasca in prezent prin intelegerea trecutului, dar niciodata pentru a justifica problemele de azi.

3. Nu cauta in afara relatiei pentru a o imbunatati
Daca au o problema in cuplu, oamenii puternici, nu vor cauta alta persoana pentru ai ajuta in rezolvarea problemei. Raspunsurile si rezolvarile se gasesc in cuplu.

4. Nu pune partenerul in umbra pentru a te simti superior
Oamenii puternici mental isi trateaza partenerul la fel ca pe sine. Nu vor da vina pe partener pentru a iesi castigatori. Isi incurajeaza partenerul in calea spre succes.

5. Nu opri comunicarea
Oamenii puternici nu intrerup comunicare nici la bine, dar nici la rau. Nu evita anumite conversatii sau subiectele incomode. Subiectele incomode pot fi oportunitati pentru imbunatatirea relatiei, atata timp cat ele sunt discutate.

6. Nu te opri din a iubi
Oamenii puternici se iubesc in primul rand pe ei, dar si pe cei din jurul lor. Singura cale de a primi mai multa iubire este sa te iubesti pe tine si tot ce te inconjoara. Iubirea iti va fi intoarsa.

7. Nu incerca sa schimbi cealalta persoana
Oamenii nu pot shimbati. Numai ei se pot schimba, asa ca, nu incerca sa schimbi persoana iubita. Intelege-o, si incearca sa o sfatuiesti in directia buna.

8. Nu incerca sa progresezi rapid
Fiecare relatie are ritmul ei. Nu incerca sa fortezi lucrurile. Exista posibilitatea de a dezvolta si a imbunatati relatia, insa nu te grabi, nu il forta pe cel de langa tine. Lasa relatia sa evolueze natural, timpul le rezolva pe toate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *