Ce ar trebui sa stie orice cuplu

Cand ne indragostim credem ca totul este perfect. Fericirea, dragostea, sexul… totul este frumos si nu exista loc pentru rau sau tristete. Dar, treptat problemele tipice incep sa apara.

Dar daca exista „lupte” nu inseamna ca nimic nu merge bine. Acestea sunt probleme comune pe care le avem cu totii cu partenerii nostrii, prietenii si familia.

In momentele de bucurie dar si in momentele de tristete cuplurile trebuie sa-si reaminteasca 10 lucruri.

cuplu

10. Nu exista relatia perfecta
Oamenii nu sunt perfecti, de ce trebuie sa fie dragostea? Sa iubesti pe cineva este frumos, dar nu si perfect.

9. Va trebui sa lucrezi pentru a consolida relatia cu partenerul
Pentru ca fericirea si conexiunea cu partenerul sa se realizeze trebuie sa lucrezi pentru relatia ta. Uneori poate fi obositor, dar important este sa nu va neglijati reciproc.

8. Viata sexuala se va schimba
Pasiunea si dragostea vor exista mereu. Dar, sexul se va schimba intre voi. Acesta nu va mai putea fi la fel ca in primele luni. Atunci cand relatia devine una matura si sexul devine unic in felul lui.

7. Relatia nu va functiona doar cu o persoana
O relatie se construiete in doi. Este imposibil ca doar o singura persoana sa isi doreasca relatia si lucrurile sa mearga perfect intre cei doi. Daca dorinta nu vine din ambele parti, relatia nu va functiona.

6. Discutiile vor deveni frecvente
Discutiile nu inseamna cearta. Spre deosebire de cearta, discutiile permit dialoguri din care poti invata iar schimbul de idei va poate ajuta sa cresteti si chiar sa consolidati realtia, chiar daca nu aveti mereu aceleasi pareri. Discutiile sunt pozitive.

5. Romantic – nu este intotdeauna ceea ce va doriti
Cina la lumina lumanarilor este foarte romantic, dar poate descoperi ca ar fi mai bine in pat in pijamale. Poti petrece momente minunate chiar daca romantismul nu este prezent.

4. Uneori va fi trist
In ciuda faptului ca toti aspiram catre fericire, ocazional poate predomina tristetea. Nu este nimic gresit sa fim tristi, asta nu inseamna ca relatia trebuie sa se termine.
Sa fii trist uneori este inevitabil, dar daca persoana iubita te ajuta sa iesi din aceste momente proaste, nu va fi asa de rau.

3. Puteti fi atrasi de alte persoane
Este firesc sa te simti atras si de o alta persoana. Cel mai important este cum manageriezi relatia cu persoanele care te atrag.

2. Momentele dificile pot veni in favoarea ta
Cuplurile care trec prin perioade dificile pot deveni mult mai solide daca stiu cum sa depaseasca momentele grele.

1. Nu poate fi mereu ca in visele tale
Imaginatia nostra nu are limite. Poti visa la relatia perfecta, la print, dar daca relatia ta nu este ceea ce ai visat, nu e este o problema. Daca te face fericit, poti creste langa acea persoana.

Feicare cuplu trebuie sa stie aceste detalii referitoare la relatii. Este o bincuvantarea sa ai o iubire, un prieten si un partener de viata, dar asta nu inseamna ca problemele nu trebuie sa existe. Fiecare cuplu are suisuri si coborasuri. Bucura-te de dragoste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *