Afla daca relatia ta are nevoie de o pauza

 

In dragoste nu este totul roz, si uneori cuplul are nevoie de o pauza. O pauza in relatie nu inseamna sfarsitul. Aceasta poate fi binevenita pentru ambele parti

pauza in relatie

Ai indoieli cu privire la o pauza in relatia ta? Aceste semne te vor ajuta sa stii daca este nevoie de pauza sau nu.

5. Multe certuri
Cine nu se cearta cu partenerul? Este normal ca persoanele care isi petrec timpul impreuna sa discute anumite probleme. Cu toate acestea, cand luptele sunt constante si voi nu ajungeti la o cale de mijloc, devine foarte greu de sustinut relatia.
Solutia ar putea sa fi separarea pentru o vreme, pentru ca fiecare sa isi puna in ordine ideile si visele.

4. Lipsa de comunicare
Comunicarea este extrem de importanta in relatie. Daca esti de parere ca voi nu mai comunicati asa cum ar trebui, ai putea apela la o pauza.
Acesta va va ajuta sa va ganditi bine la ce aveti de facut, sa intelegeti importanta comunicarii in relatie si in dragoste.

3. Nu poti trece peste trecut
Daca nu ierti greselile din trecut, acestea vor reveni intotdeauna in memorie si in discutie. Daca nu poti trece peste trecutul nu tocmai placut, atunci relatia ta nu poate avansa, asa ca ar fi cazul sa luati o pauza.

2. Nu exista intimitate fizica
Nu relatiile sexuale sunt totul, insa sunt importante. Nu-ti amintesti cand a fost ultima data? Poate ceva lipseste, iar acesta este un semn ca aveti nevoie de o pauza.

1. Nu petreceti timp impreuna
Atat tu cat si partenerul tau aveti nevoie de a petrece timp singuri. Daca de fiecare data tu vrei sa fii singura sau el vrea sa fie singur, poate ca iubirea voastra are nevoie de un timp pentru a se aprinde.

O pauza in relatie poate fi pozitiva, nu-ti fie frica. Totul va fi bine, timpul va decide!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *