8 semne ca dragostea voastra nu este adevarata

Crezi ca ti-ai gasit marea dragoste, dar totusi ceva pare a nu fi in regula? Urmareste atent semnele care iti vor spune daca aceasta este dragoste adevarata sau doar un miraj:

1. Chimie ZERO
Mai intai de toate este nevoie de chimie, de atractie fizica, pentru ca o relatie sa inceapa si mai apoi sa se dezvolte o dragoste adevarata. Prin urmare, daca magnetul nu functioneaza corect, cum poate exista o dragoste adevarata?

2. Nu exista complimente
Intr-o relatie, vrem ca cel de langa noi sa se simta bine, nu-i asa? Cel mai bun mod de a-l face sa se simta bine, este sa il complimentam. In cazul in care acest lucru se intampla rar intre voi doi, sau chiar deloc, ar trebui sa incepi sa iti pui intrebari.

3. Te simti tot timpul judecata
A fi judecat este ca otrava in relatii. Multi sunt de parere ca intr-o relatie trebuie sa fim toleranti, sa acceptam si criticile si laudele, dar cand tot timpul exista critica, oare se mai poate numi dragoste adevarata?

4. Iubitul pare sa uite de existenta ta
Daca nu esti pe lista lui de prioritati, ar trebui sa iti pui intrebari cu privire la dragostea care ti-o poarta. Daca tu esti cea care ii satisface lui nevoile, iar el uita de tine, nu cred ca insemni prea mult pentru el.

5. Ii gasesti tot timpul scuze
Esti nevoita sa ii gasesti mereu scuze pentru comportamentul lui fata de prieteni si familia ta, atunci ceva nu este in regula. Aceste comportamente cresc tensiunea in relatie, creeaza confuzie, furie si frustrari. Chiar crezi ca sunteti suflete pereche?

6. Nu este fericit ca te vede
Intr-o relatie oamenii se simt bine unul in compania celuilalt. Daca nu vezi nici o placere in a-si petrece timpul cu tine, intreaba-te tu cum te simti asa? Nu asa trebuie sa fie dragostea.

7. Nu exista viitor
Nu va vedeti impreuna pe viitor, atunci de ce sunteti impreuna? Nu vorbim despre casatorie, insa de obiective de viata viitoare. Daca aveti vise de viitor total diferite, dragostea unde este?

8. Exista un sentiment incomod de insecuritate
Cand esti cu el nu te simti in siguranta, nu te simti il largul tau. Iti este frica sa il contrazici, iti este frica sa nu spui ceva gresit, sa faci ceva gresit? Clar aceasta nu este dragoste adevarata. Atunci cand este vorba de dragoste exsita si intelegere si respect reciproc.

Amiteste-ti ca tu ai puterea de a schimba. Tu esti cea care ii invata pe cei din jur cum te pot si cum nu te pot trata.

 

sursa: powerofpositivity.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *