8 secrete ale cuplurilor multumite sexual

Te-ai intrebat de ce unele cupluri se potrivesc la pat, altele nu? Descopera secretele cuplurilor multumite de viata lor sexuala si trece-le si tu pe lista ta.

1. Nici o scuza
Cuplurile care au o viata sexuala activa si multumitoare nu cauta scuze pentru a scapa de actul asexual. Dureri de cap, stres, lasa totul deoparte si bucura-te de corpul celuilalt. Nu rata oportunitatea de a obtine placere.

viata sexuala

2. Apreciaza sanatatea
Un alt secret al cuplurilor multumite de viata lor sexuala, este ca ambii parteneri tin la sanatatea lor. Daca ai grija de corpul si sanatatea ta nu ai cum sa nu obtii o partida buna de sex. Starea de sanatate se reflecta si in orgasmele de calitate si mai multa dorinta sexuala.

3. Incredere
Cuplurile care nu au incredere, cu greu pot avea o viata sexuala implinita. La urma urmei, daca tu sau el il critica pe partener si exista certuri, cum o sa aveti increderea de a incerca lucruri noi. Este nevoie de multa incredere intre membrii cuplului pentru a avea intimitate si o viata sexuala placuta.

4. Comunicare
Un alt punct care consolideaza viata sexuala a cuplurilor fericite este comunicarea eficienta. Sa vorbesti cu celalalt despre ceea ce iti face placere, sa ajungi sa il intelegi, sa intelegi ce ii place este extrem de benefic pentru relatie dar si pentru viata voastra sexuala.

5. Usa incuiata
Cuplurile multumite sexual nu fac sex cu usa descuiata. Simplul fapt ca usa este blocata si nimeni nu va perturba clipele petrecute impreuna, ajuta cuplul sa se simta mult mai confortabil.

6. Profita de timpul pe care il au la dispozitie
Cuplurile care au cateva minute libere, profita de ele petrecandule impreuna. Deci, asigura-te ca profiti chiar si de perioadele scurte de timp in folosul vostru.

7. Experienta si experimente
Un alt sfat al cuplurilor satisfacute sexual este experimentarea de lucruri noi si experienta in cuplu. Fii deschisa si incearca lucrui noi in pat, si chiar si locuri diferite.

8. O noapte speciala
Cuplurile multumite de viata lor sexuala apeleaza la diverse trucuri. O noapte romantica, o noapte la motel, aniversari speciale, toate aduc un aer special si creeaza o atmosfera placuta in realtie, imbunatatind viata sexuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *