7 motive pentru a-ti imbratisa iubitul in fiecare zi

Imbratisarea are o mare putere, ne alina si ne conecteaza la cei pe care ii iubim. De multe ori, imbratisarile raman pe planul doi, fara sa fim constienti de cat de benefice pot fi.

imbratisare

Iata 7 motive pentru a-ti imbratisa iubitul in fiecare zi:

1. Te face mai fericit
Imbratisarea ajuta la eliminarea oxitocinei in corpul nostru, acel hormon care ne calmeaza si ne face sa ne simtim mai fericiti.

2. Ajuta la demonstrarea iubirii
O imbratisare este o modalitate de a-ti reafirma iubirea pe care o simti pentru partener. Imbratisandu-ti zilnic partenerul, relatia voastra se va imbunatati.

3. Este buna pentru sanatate
Studiile spun ca imbratisarea ajuta la consolidarea sistemului nostru imunitar, indepartand posibilitatea de a ne imbolnavi.

4. Scade anxietatea
Imbratisarea partenerului, ajuta la scaderea nivelului de anxietate, mai ales cand suntem vulnerabili sau speriati, imbratisarea este un intrument care ne ajuta sa depasim aceste momente grele.

5. Comunica fara cuvinte
Chiar daca ne-am certat, ne-am pierdut in valtoarea zilei sau suntem epuizati, imbratisarea comunica fara a folosi cuvinte, transmite iubirea pe care o simtim pentru cealalta persoana.

6. Imbunatateste momentele de intimitate
Imbratisarea imbunatateste viata sexuala si genereaza un sentiment de fericire si satisfactie. Ea mentine vie dorinta de a avea o relatie intima.

7. Este cel mai bun instrument de impacare
Dupa o cearta, imbratisarea este o buna modalitate de reconciliere. Ea ne ajuta sa oprim lupta si sa recostruim relatia.

In afara faptului ca imbratisarea se simte minunat, ea are beneficii pentru cuplu, restabilind conexiunea si energia buna dintre cele doua persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *