7 lucruri interesante despre sex

Corpul uman este o masinarie uimitoare. Descopera lucrui interesante cu privire la actul sexual!

Inca din primii ani de scoala aflam despre modul de functionare al organismului. Cu trecerea timpului descoperim lucruri noi. Fa cunostinta cu cele mai interesante lucruri legate de sex:

despre sex

1. Marimea conteaza? Sexologii sustin ca dimensiunea penisului nu are nimic de-a face cu performanta sexuala. Dar stiai ca testiculele pot avea diferite dimensiuni? Cercetarile arta ca barbatii europeni au testiculele de doua ori mai mari decat chinezii.

2. Spermatozoitii sunt extrem de rapizi in organismul feminin. Drumul de la iesirea din penis pana la trompele uterine este strabatut in 5 minute.

3. Femeile se confrunta cu un maraton fizic real in timpul actului sexual. Vaginul este lubrefiat si extins, in timp ce clitorisul si sanii se umfla si inima bate mai tare, respiratia se accelereaza.

4. Excitare feminina poate fi rapida. Poate incepe in 10 pana la 30 de secunde dupa inceperea stimularii, si dureaza cateva minute sau chiar cateva ore.

5. Barbatii si femeile sunt complet diferite cand este vorba de orgasm. Barbatii pot ajunge la orasm intr-un interval de doar 2 pana la 5 minute. Femeia are nevoie de pana la 15 minute pentru a ajunge la orgasm.

6. Este dovedit stiintific faptul ca sexul aduce beneficii sanatatii. Te scapa de stres, arde calorii si promoveaza sentimentul de bunastare. De asemnea este dovedit ca poate imbunatati calitatea somnului, datorita hormonilor si substantelor eliminate de creier in timpul activitatii sexuale.

7. Conform sondajelor, aproximativ 10% din populatia lumii nu este atrasa nici de barbati nici de femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *