6 reguli esentiale pentru relatiile la distanta

Relatiile la distanta sunt din ce in ce mai frecvente. Criza economica si globalizarea, ambitiile, studiile, afacerile obliga cuplurile sa se separe.

relatii la distanta

Indiferent care ar fi motivul relatiei la distanta, cei doi indragostiti tanjesc catre un viitor comun. Pentru ca relatia la distanta sa mearga in directia buna, este important sa urmezi cele 6 reguli ale unei relatii la distanta

1. Stabilirea unui destin comun – Setati un scop si un destin comun. In lunile de asteptare, cea mai importanta este motivatia.
Daca sunteti impreuna su nu exista nici un gand de genul „la sfarsit vom merge sa traim impreuna” sau „voi veni inapoi pentru tine”, atunci ar fi bine sa dai uitarii relatia.

2. Mentine-te ocupata – Daca ai o relatie la distanta nu inseamna ca trebuie sa stai inchisa in casa zi si noapte asteptandu-l sa se intoarca. Este foarte important sa fii activa si sa socializezi.
Iesi cu prietenii, mergi la petreceri, ateliere creative, participa la diferite proiecte. Exista o multime de variante care pot face asteptarea mai suportabila.

3. Vorbeste-i despre orice – nu ezita discutiile telefonice. Discuta despre ceea ce te preocupa, gasiti solutii impreuna – acest lucru este esential pentru o relatie pe care nu o vrei sa devina una rece.

4. Gelozia nu ar trebui sa existe – Daca esti o persoana geloasa si ai o relatie la distanta, aceasta poate deveni un iad pentru tine.
se spune ca dagostea ne da aripi, ne face mai liberi. Increderea in persoana iubita este esentiala.

5. Surprize – Cand avem o relatie alaturi de partener surprizele pot fi frecvente. In cazul in care partenerii sunt la distanta unul de celalalt, surprizele sunt esentiale pentru ca relatia sa dureze, si pentru a spori sentimentele. Fa-i o surpriza si trimite-i doua bilete la concertul preferat, sau un bilet de avion. Orice detaliu este esential pentru a fi mai aproape de celalalt.

6. Dincolo de telefon – Sa vorbesti cu partenerul doar la telefon poate fi frustrant si monoton. Apeleaza la Skype  sau poze.
Orice forma de comunicare este bine venita in relatiile la distanta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *