5 semne ca este bun la pat

Exista barbati buni la pat si barbati care nu pot satisface in totalitate o femeie. Din fericire exista unele semne care iti pot arata daca partenerul tau este bun la pat. Verifica sfaturile noastre si vezi la ce trebuie sa fii atenta pentru a afla daca partenerul tau te va satisface in pat.

bun la pat

Este bun si respectuos
Daca el te trateaza ca un adevarat gentleman, este foarte probabil sa fie bun la pat. El respecta si ia in considerare dorintele tale dar si ale lui. In cazul in care el a fost prietenos cu tine de-a lungul intalnirilor voastre, sansele sunt mari ca el sa te satisfaca in pat.

Are o nota irezistibila
Daca iti da frisoane atunci cand te prinde de mana, cand te imbratiseaza, probabil iti va oferi momente de neuitat in intimitate.

Nu este sexist
Daca partenerul tau este tipul sexist, atunci exista multe sanse ca el sa fie egoist in pat. Dar daca el te trateaza cu respect, de la egal la egal, asa te va trata si in intimitate. Va lua in considerare ceea ce iti place in pat, fara a te judeca.

Nu se grabeste
Daca arata mai mult interes pentru tine, si nu se grabeste sa mergeti in pat, atunci inseamna ca este interesat de persoana ta, nu doar de corpul tau, si nu il deranjeaza timpul petrecut cu tine. Ii place sa fie cu tine, sa te cunoasca.
In cazul in care este pripit, nu iti poate oferi momente delicioase intre patru pereti.

Te face sa te simti apropiata de el
Baiatul care te face sa te simti bine, frumoasa si libera, sigur iti va asigura si nopti de neuitat langa el. Sa te simti confortabil in pat alaturi de partenerul tau este secretul cuplurilor fericite.

Observa-ti partenerul in aceste situatii banale si afla daca este bun la pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *