5 mituri despre sex

Sexul a acumulat de-a lungul istoriei cateva mituri. Vezi care sunt cele mai comune mituri legate de sex si de ce nu ar trebui sa le crezi.

1. Masturbarea iti poate lua virginitatea
Conceptul de virginitate poate si interpretat in doua moduri: o relatie sexuala cu o alta persoana sau ruperea himenului. Prin urmare singura cale ca o femeie sa-si piarda virginitatea prin masturbare este sa rupa himenul. Acesta variaza ca marime si putere, si in unele cazuri femeia poate chiar sa se nasca fara el. Mastrurbarea inseamna strapungeri mici externe si mangaieri, prin urmare nu iti poate lua virginitatea.

mituri sex

2. Sexul in timpul sarcinii poate rani copilul
In cazul in care femeia este sanatoasa, sexul se poate face fara probleme pe tot parcursul sarcinii. Chiar este recomandat pentru femei sa isi pastreze interesul pentru sex si nu sa faca o greva a sexului in cele 9 luni de sacina. Doctorii explica faptul ca nu exista nici un fel de risc in timpul actului sexual, copilul este protejat dincolo de colul uterin. Cu toate acestea, in ultima parte a sarcinii, poate exista un anume disconfort, si miscarile actului sexual trebuie sa fie realizate cu grija.

3. Nu poti ramane insarcinata in timpul menstruatiei
Nimic nu poate garanta acet lucru. Orice disfunctionalitate hormonala sau posibile ovulatii in afara sezonului, te-ar putea surprinde, daca ai incredere in aceasta tactica.

4. Nu exista penetrare, nu exista sarcina
Cand ejacularea se realizeaza intre coapse, intr-un moment de fertilitate al femeii, mucusul poate facilita intrarea spermei. De multe ori, cand sperma este pe marginea vaginului, poate fi absorbita de tesutul vaginal, si urca pe canal. Se intampla rar, dar riscul nu este zero.

5. Barbatii sunt intotdeuana gata pentru sex
In general, ne imaginam ca barbatii sunt mereu dispusi sa faca sex. Insa, acesta este un mit. Barbatii nu sunt dispusi tot timpul la sex, din diferite motive. De exemplu varsta, stresul, grijile, pot influenta dorinta sexuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *