5 intrebari pentru prima intalnire

Felicitari! Ai intalnit o persoana speciala si aveti prima intalnire. Ai ales tinuta, ti-ai facut parul, esti pe cale sa iesi pe usa, cand iti dai seama ca te intalnesti cu un strain si nu ai nici cea mai mica idee despre ce sa vorbiti. Nu intra in panica! Expertii in relatii ne recomanda cateva intrebari bune pe care sa le pui la prima intalnire.

Fii atenta, prima intalnire nu trebuie sa se transforme in interogatoriu. Intrebarile iti sunt folositoare atunci cand ramai in pana de idei. Ai grija sa nu vorbesti prea mult! Tu esti responsabila doar de 50 % din conversatie.prima intalnire

Iata cateva intrebari bune pentru prima intalnire.

1. Cu ce te ocupi?
Deschisa si casual, aceasta intrebare este foarte buna pentru inceput. Barbatilor le place sa vorbeasca despre munca lor.

2. Cum arata duminica ta ideala?
Aceasta intrebare dezvaluie multe despre persoana care ofera raspunsul. Daca iti va spune ca petrece toata dupa-amiaza la fotbal, poate ca nu este ceea ce iti doresti intr-o zi plina de posibilitati.

3. Ce vrei sa fii cand vei fi mare?
Este o intrebare draguta si distactiva, dar care te poate informa cu privire la o serie de lucruri: obiectivele celui de langa tine, telurile lui.

4. Cine este modelul tau, ce rol a avut si de ce?
Este o modalitate foarte buna de a starni conversatie si ofera perspectiva asupra partenerului. Poti afla despre valorile sale morale, trecut, familie. Despre ceea ce este si vrea sa fie.

5. Nu cumva te intalnesti cu un lot?
Este o modalitate de a afla daca este monogam, daca isi doreste o relatie pe termen lung sau daca vrea doar sa se joace, fara angajamente.

Foloseste intrebarile si afla de la prima intalnire daca este persoana potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *