15 boli ce ar putea fi vindecate prin mai mult sex

Un studiu realizat de Universitatea din Pennsylvania a identificat o serie de simptome si boli care ar putea fi vindecate cu ajutorul sexului. Specialistii si terapeutii sexuali ne dezvaluie beneficiile fizice ale sexului facut de cel putin doua ori pe saptamana.

Sexul contribuie la eliberarea in organism a anticorpilor numiti imunoglobulina A care sunt responsabili cu protectia de infectii si boli.
Cercetatorii considera sexul ca fiind una dintre cele mai bune modalita de combatere a bolilor existente in vremurile noastre.

sex

Unele dintre cele mai importante dovezi s-au dovedit a fi migrenele, colesterolul, depresia, insomnia, incontinenta sau durerile articulare. Urmareste lista de mai jos pentru a afla cele 15 boli care pot fi combatute prin sex regulat.

1. Sexul protejeaza impotriva cancerului de prostata. Cel putin 5 ejaculari pe saptamana reduc riscul de cancer de prostata.
2. Sexul este antidepresiv natural. Prin orgasm se realizeaza relaxarea fizica si emotionala.
3. Ajuta la alungarea durerilor de cap prin eliminarea oxitocinei si cresterea nivelului de endorfine. Ele actioneaza ca un analgezic natural pentru corp si minte.
4. Previne imbatranirea. Sexul face ca oamenii sa se simta mai tineri, sa-si imbunatateasca aspectul, stima de sine si increderea.
5. Sustine si protejeaza pielea si oasele de boala.
6. Sexul te ajuta la pastrarea unei minti sanatoase, plina de energie, caldura si viata.
7. Sexul combate insomnia.
8. Sexul creste fericirea. Oamenii activi sexual au o mai buna stare de spirit si se confrunta tot mai putin cu depresia.
9. Este un aliat puternic impotriva cancerului de san.
10. Sexul are grija de inima ta. Pentru barbatii activi sexual riscul atacului de cord se reduce cu 50%.
11. Imbunatateste stima de sine. Corpul emite o multime de feromoni in timpul sexului care fac persoana mai atractiva. Prin urmare cu cat esti mai atractiv cu atat increderea in sine creste.
12. Calmeaza durerile musculare si articulare. Stimularea sexuala creste toleranta la durere si actioneaza ca un analgezic. Sexul amelioreaza crampele menstruale, durerile de spate si durerile provocate de artrita.
13. Protejeaza impotriva gripei  Sexul creste producerea de anticorpi care ne protejeaza de infectii virale.
14. Extinde durata de viata activa. Sexul ne face sa ne simtim mai tineri. De asemenea, incetineste imbatranirea datorita eliberarii hormonilor, cum ar  fi estrogenul.
15. Sexul protejeaza femeile de eventualele boli psihice prin reglarea hormonilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *