10 semne ca nu esti pregatita pentru o relatie

De multe ori iti doresti o relatie, dar tu nu esti pregatita pentru a o avea. Aceasta se intampla deoarece nu iti dai seama ca vrei sa le scufunzi raspunsurile unor intrebari, intr-o relatie. Iata 10 semne care iti arata ca desi iti doresti, tu nu esti pregatita sa ai o relatie:

pregatita pentru o relatie

1. Te simti deprimata. Daca asta e starea ta, atunci evita sa te implici intr-o relatie. Sansele de a atrage tipul gresit sunt mari. Vei atrage exact tipul care se potriveste cu starea ta din acel moment. Incearca sa iti imbunatatesti starea de spirit inainte de a avea un iubit.

2. Iti place in continuare ex-ul. O noua relatie nu vindeca ranile din vechea relatie.

3. Esti prea ocupata cu cariera. Accepta ca in aceste conditii nu este loc de inca o persoana in viata ta.

4. Crezi ca nu esti fericita doar pentru ca nu ai prieten. Aminteste-ti ca trebuie sa fii fericita inainte de a avea o relatie, iar aceasta vine sa completeze fericirea.

5. Esti ingrijorata de gasirea tipului ideal. Daca esti prea concentrata pe gasirea baiatului perfect inseamna ca nu acorzi prea multa atentie vietii tale.

6. Te comporti in functie de asteptarile altora. Nu esti tu insuti si nu actionezi firesc atunci cand vine vorba de o relatie; atunci nu este potrivit sa ai una in acest moment.

7. Esti nesigura. In momentul cand vei avea o relatie nesigurantele tale se vor agrava. Intr-o relatie trebuie sa existe incredere.

8. Nu te accepti ca atare. Daca tu nu te iubesti cu adevarat, atunci cine crezi ca o va face, daca tu nu te respecti atunci cine crezi ca o va face.

9. Tocmai ai iesit dintr-o relatie. Daca abia v-ati despartit, cel mai bine este sa mai astepti o vreme pana ce lucrurile se vor linisti intre voi si apoi sa incepi o noua dragoste.

10. Crezi ca un iubit ti-ar putea vindeca suferinta. Atitudinea corecta este sa te confrunti cu durerea si cu dificultatile, inainte de a fi in cautarea unui partener, astfel sa ii poti impartasi cele mai bune lucruri din personalitatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *