10 modalitati de a-l face sa-i fie dor

Fa-l sa-i fie dor!

Barbatii sunt creaturi nestatornice. Ei au nevoie de atentie constanta dar vor sa fie vanatori. Este greu sa atingi echilibrul perfect intr-o relatie, de aceea este bine ca uneori sa il lasi sa-i fie dor de tine.

10 moduri testate si adevarate pentru a-l face sa-i fie dor de tine.

dor

Daca sunteti intr-o relatie de ceva timp si nu mai simtiti scanteia de la inceput, fa-l sa-ti simta lipsa, sa-i fie dor de tine.

Spune-i despre ziua ta minunata
Unul din cele mai bune moduri de al face sa-i fie dor de tine este sa-i povestesti despre ziua ta minunta si cat de bine te simti. Stiu ca suna ridicol, dar iubitul tau vrea sa fie singurul care te face fericita. Daca te distrezi fara el, atunci vrea sa faca parte din distractie. Barbatilor le place sa fie ei motivul pentru care tu zambesti.

Nu ii raspunde imediat
Daca iubitul tau iti trimite un mesaj si nu este o situatie de urgenta, nu ii raspunde imediat. Da-i timp sa se intrebe ce se intampla. Raspunde-i cu cateva ore intarziere si spune-i ca te distrezi de minune, si ii va fi dor de tine 😉

Fa sex de neuitat
Fa uz de partea senzuala pentru a intr in mintea lui. Sexul poate conta destul de mult intr-o relatie. Daca iubitul tau si-a pierdut ineresul joaca acelasi joc de distantare. Fa-l curios.

Fara contact
Lasa-l sa-ti simta lipsa cateva zile. Uneori oamenii au nevoie sa li se dea sansa de avedea ca le este dor. Da-i acesta sansa!

dor de tine

Pe de alta parte, daca tu si iubitul tau nu mai sunteti impreuna, si iti doresti sa ii fie dor si sa se intoarca la tine, joaca ul altfel de joc. Asigura-te ca il vezi in public si urmeaza pasii:

Radiaza
Primul lucru care il face pe un om sa ii fie dor de tine, este sa arati uimitor fara el. Daca apari in acelasi loc cu el, asigura-te ca radiezi fizic cat si mental.

Afiseaza-te cu altcineva
Stii ca il vei intalni intr-un anume loc? Atunci mergi insotita. Arata-ti interesul fata de cealalta persoana si ii vei strani si lui interesul.

Fii prietenoasa
Fii prietenoasa si politicoasa atunci cand te intalnesti cu el. Comporta-te ca cu un vechi prieten, nu ca o fosta iubita. Zambeste-i si poarta-te normal.

Fii fericita fara el
Daca ii arati cat de nefericita esti fara el, nu va avea nici un efect. Trebuie sa fii fericita si vesela ca el sa te observe. Nimanui nu ii este dor de un ex nefericit.

Poarta parfumul semnatura ta
Daca stii ca ai sa-l vezi, atunci floseste parfumul semnatura. Parfumul ii va aminti de momentele petrecute cu tine, ii va trezi amintiri.

Vrei sa-i fie dor de tine? Da-i de lucru, si nu uita ca barbatilor le place sa vaneze.

Tu cum faci sa-i fie dor de tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *