TOPUL Forbes al celor mai influente celebritati din lume in 2013

oprah-winfreyOprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual intocmit de revista Forbes.

In ultimii doi ani, Oprah Winfrey a ocupat locul al doilea in acest top. Totodata, este pentru a cincea oara cand celebra prezentatoare TV, supranumita „regina talk-show-urilor„, se afla pe primul loc in acest top 100 al celor mai influente celebritati din lume.

lady-gagaCantareata Lady Gaga se afla pe locul al doilea, iar regizorul Steven Spielberg incheie podiumului, clasandu-se pe locul al treilea. Cantaretele Beyonce si Madonna ocupa pozitia a patra, respectiv a cincea.

Cantareata si actrita Jennifer Lopez, care a ocupat primul loc in topul din 2012, a coborat in acest an pe locul al 12-lea.

Topul 10 al celor mai influente celebritati din lume este completat de cantareata Taylor Swift (locul 6) si prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (locul 10).

Revista Forbes a intocmit acest top in functie de veniturile obtinute de celebritati din turnee, vanzari de carte, contracte, sponsorizari, filme si alte surse. Fiecare vedeta a primit un scor de vandabilitate, intocmit de compania californiana de cercetari de piata E-Poll.

Starurile pop, in special Justin Bieber, Lady Gaga si Rihanna, au obtinut scoruri foarte mari in privinta prezentei lor pe platformele de socializare, afirma editorii de la Forbes.

Sursa: realitatea.net

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *