Prima pizzerie mobila cu cuptor pe lemne

De curand, s-a lansat prima pizzerie mobila din lume dotata cu un cuptor cu lemne. Aceasta inventie revolutionara este destinata celor care adora pizza si are avantajul incontestabil de a livra pizza fierbinte si delicioasa mult mai rapid decat orice pizzerie traditionala. In trei minute, pizza ta este gata dupa ce a fost coapta intr-un cuptor pe lemne, si totul in interiorul unui camion alimentar.

pizzerie mobila

Ideea se numeste „900 Degrees Wood Fired Pizza” si a fost implementata de doi frati intreprinzatori: Justin Duty de 31 ani si Caleb Duty de 28 ani. Pentru moment, aceast camion cu pizza este disponibil doar in America, insa succesul sau este rasunator. Clientii sunt tentati de aceasta varianta de a comanda pizza datorita eficientei sale. In momentul in care se plaseaza comanda, camionul pleaca spre destinatie, iar pizza se gateste in miscare. In comparatie cu expedierea pizzei de la un restaurant fix spre client, nu se mai pierde timpul in care se astepta coacerea pizzei. Acum preparatul italian se poate coace in cuptorul pe lemne cu care este dotat camionul in timp ce acesta se deplaseaza. In functie de distanta, timpul total de livrare al unei comenzi(din momentul confirmarii si pana in momentul sosirii la adresa) poate fi intre 5 si 10 minute. Ca sa intelegem mai bine receptivitatea consumatorilor de pizza fata de aceasta idee revolutionara ,trebuie sa precizam ca doar in prima zi de functionare s-au inregistrat 20 de comenzi de pizza.

Un alt avantaj al firmei este ca ofera pizza cu gust autentic. Fiecare pizza este preparata din aluat napoletan traditional si sos de rosii adus direct din Italia. Justin Duty a spus ca acest camion cu pizza este un mod foarte bun de a determina daca forma clasica a restaurantelor poate fi considerata profitabila in centrul oraselor unde, de obicei, comenzile se livreaza cu o intarziere destul de mare. Patronii pizzeriei mobile vor sa aduca imbunatatiri continue afacerii si de aceea planuiesc sa adauge un ecran la exterior care sa arate modul in care pizza este gatita in interiorul camionului.

Cuptorul cu lemne din camion arde la 900 grade si performantele sale sunt la fel sau chiar mai bune decat ale cuptoarelor pe care le intalnim in mod normal in restaurantele fixe. Rezultatul este o pizza foarte gustoasa cu un aluat fraged la interior si crocant la exterior.
Beneficiile camionului cu pizza sunt notabile atat pentru client care are parte de gust bun si rapiditate in primirea pizzei, cat si pentru patron care poate ajunge mai usor la consumatori. Iar costurile nu sunt mai mari decat in cazul unei pizerii amplasate in interiorul unei cladiri deoarece investitia in camion nu presupune costuri mai mari decat cele pe care un restaurant clasic le are in mod normal cu chiria, chelnerii, curatenia, utilitatile si transportul comenzilor la domiciliul clientului.

Aceatea fiind spune, asteptam cu nerabdare sa vedem aceasta ideea revolutionara implementata si de catre restaurantele din Bucuresti. Cum ar fi daca am putea primi pizza preferata de la Pizzicato mult mai rapid si sa fie de fiecare data la fel de gustoasa? O pizzerie mobila ne-ar putea facilita acest capriciu culinar delicios. In 5 -10 minute pizza ar sosi la usa fierbinte si gustoasa, numai buna pentru a fi savurata impreuna cu prietenii sau familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *