Oamenii de la oras au devenit cronic deshidratati

Corpul uman este un mecanism uman bio-electric care necesita zilnic un litru de apa la 50lbs (22.7 kg) greutate corporala. Nu numai sangele este format in proporție mare din apa. Fluidele limfatice, care transporta deseurile si nutrientii, sunt de 4 ori mai voluminoase decat sangele, fiind facute din apa pe care o consumam. Fiecare celula din care suntem alcatuiti ii datoreaza viata hidratarii adecvate cu apa proaspata si curata.deshidratare

Atunci cand corpul nu primeste o sursa de aprovizionare constanta pe care se poate baza, trebuie sa imparta ce are la dispozitie, sacrificand diferite functii. Sistemele esentiale, precum creierul, sunt prioritizate, altele sunt oprite sau scazute pana cand creierul decide ca o sursa accesibila a fost depozitata.

Majoritatea oamenilor de la oras au devenit cronic deshidratati (in special batranii) de cand au decis ca apa e o bautura prea banala si au ignorat-o in favoarea ceaiului, cafelei, berii, vinului, bauturilor carbogazoase datatoare de dependența, apa aromata si alte produse pline de chimicale.

Acest fenomen cu efect dezastruos pentru corp si pentru sanatatea societatii in general, s-a intensificat si mai tare, medicii nestiind ca numeroase boli proven din aceasta lipsa, la fel ca si durerile asociate. Procesul de deshidratatare continua sa cauzeze probleme, in timp ce medicamentele vor inlatura simptomele.

Luati in considerare urmatoarele afectiuni:
– artrita
– pirozis
– lupus
– astm
– colesterol ridicat
– presiune sanguina mare
– boli cardiace
– cancer
– probleme menstruale
– obezitate
– alergii
– bulimie
– oboseala cronica
– angina
– dureri in zona inferioara a spatelui
– guta
– pietre la rinichi
– probleme ale pielii
– diabet
– probleme legate de ciuperci
– scleroza multipla
– dureri de cap
– dureri generale
– depresie
– colita
– dispepsie si ulcere peptice

Apa e folosita in corp la digestie, detoxificarea celulelor, inmuierea articulațiilor, pastrarea corpului alcalinizat si o sumedenie de sarcini de curatire.
Numeroase semnale de alarma provin din inabilitatea organismului sa neutralizeze sau sa scape de acizi, o problema comuna avand in vedere cat de multe pastile antiacid se vand in lume zilnic.

Citeste si: 11 motive surprinzatoare pentru a bea mai multa apa

Sursa: financiarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *