MaiMultVerde si Yves Rocher au dat startul campaniei „Sa Plantam pentru Planeta”

Asociatia „MaiMultVerde” si Marca „Yves Rocher” au dat startul plantarii pentru planeta. Prin intermediul campaniei  „Sa plantam pentru Planeta”, in perioada 2013-2015 vor fi plantati 100.000 de stejari, plopi, frasini si ciresi in Parcul Natural Comana si in localitatea Isvoarele (judetul Giurgiu) in colaborare  cu Ocolul Silvic Comana din cadrul Romsilva.Sa_plantam_pentru_planeta_Comana

Prin proiectul „Sa Plantam pentru Planeta”, marca Yves Rocher, prin intermediul Fundatiei sale, si-a luat angajamentul de a planta la nivel mondial 50 de milioane de arbori pana la finalul anului 2015. Dintre acestia, 100.000 vor fi plantati in sudul Romaniei. Scopul acestui proiect de impadurire este de a recrea biodiversitatea Parcului Natural Comana si de a contribui la imbunatatirea calitatii aerului si solului in zona, precum si la refacerea centurii verzi din jurul Bucurestiului.sa plantam pentru planetaplantare Comana

 

 

 

 

 

Primii 7.000 de puieti de stejar au fost inradacinati de catre 120 de voluntari MaiMultVerde, colaboratori ai marcii Yves Rocher si jurnalisti in cadrul unei actiuni de plantare organizate sambata, 16 noiembrie, in Parcul Natural Comana. In trecut, stejarul era specia predominanta in zona, insa, in ultimele decenii, a ajuns sa fie din ce in ce mai rar. Romsilva, prin Ocolul Silvic Comana, si-a propus sa reintroduca stejarul in ecosistemul local prin actiuni de plantare, iar MaiMultVerde si Marca Yves Rocher s-au alaturat acestui demers prin campania „Sa Plantam pentru Planeta”. 

Acţiunile de plantare din cadrul campaniei „Sa Plantam pentru Planeta”  in Romania vor continua in toamna 2014 si primavara 2015, in cadrul lor fiind plantati 100.000 de puieti de stejar, frasin, cires şi plop pe o suprafata totala de 26 ha.

 Oricine poate contribui la aceasta operatiune de plantare de anvergura internaţionala, cumparand unul dintre produsele Yves Rocher partenere ale operatiunii: şamponul pentru stralucire Ecolabel, produsele de ingrijire din gama Culture Bio, Crema regeneratoare de zi si noapte Pure Calendula cu Galbenele Bio. Pentru fiecare produs partener cumparat, Yves Rocher se angajeaza sa planteze un arbore!

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *