Laura Cosoi, marea castigatoare la Gourmand CookBook Awards

Laura Cosoi,  autoarea cartii culinare „Ramai la masa”, a castigat premiul cel mare al celei de-a XX-a editii a concursului Gourmand World Cookbook Awards, categoria Best TV Chef Book – Europe.

Laura-Cosoi

„Proiectul „Ramai la masa?” este foarte important pentru mine si nu am visat niciodata ca as putea ajunge sa particip la o astfel de competitie – cea mai mare din lume! – cu atat mai mult nu m-am asteptat sa castig! Iata ca pasiunea pe care am pus-o in aceasta carte a impresionat juriul, al carui presedinte, Edouard Cointreau, mi-a inmanat diploma! Sunt coplesita si extrem de fericita ca am parte de o experienta atat de frumoasa si intensa!” a declarat Laura Cosoi pe blogul sau.

Ramai la masa” a fost lansata in 2014 la Curtea Veche Publishing si a ajuns printre finalistii prestigiosului concurs alaturi de alte sase carti de bucate din diferite tari – Rusia, Spania, Grecia, polonia, Italia, Franta.

Premiile Gourmand sunt cele mai prestigioase distinctii din domeniul culinar, putand fi comparate ca importanta cu Premiile Oscar din cinematografie. Premiile au fost infiintate in anul 1995 de catre Edouard Cointreau, mostenitorul celebrului imperiu Cointreau din Franta.
Marele premiu a fost decernat in China.

foto: lauracosoi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *