Dubai – destinatia de vacanta a anului 2015

Daca in 2014 cele mai cautate destinatii de vacanta au fost: Grecia, Turcia, Spania si Bulgaria, in 2015 agentii in tursim spun ca Dubaiul va fi destinatia vedeta.

Dubai

Romanii prefera din ce in ce mai mult sistemul all inclusiv, la hoteluri de 4 stele, iar Dubaiul este destinatia perfecta pentru o astfel de vacanta.

Pachetele turistice cu destinatia Dubai, incep de la 499 de euro si pot ajunge la preturi fabuloase – 20 000 euro pe noapte.

Solicitat pentru 2015 este si Egiptul, iar printre destinatiile turistice exotice se numara: Mexic, Cuba si Republica Dominicana.

Peste 40 % din vacantele pentru 2015 sunt achizitionate pe early booking, iar pentru vacanta de iarna multi romani asteapta targul de turism din noiembrie. Pentru Revelion, cele mai ieftine destinatii sunt Roma, Istambul si Madrid. Pretul unui city break de Revelion porneste de la 282 de euro si include transport cu avionul si 4 nopti de cazare.

Daca vrei sa petreci de Anul Nou in Dubai, pretul pachetelor turistice, ce contin transport cu avionul si 7 zile de cazare la hotel de 5 stele, incepe de la 1200 de euro de persoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *