De ce primavara este anotimpul iubirii?

Primavara toate se trezesc la viata, copacii inverzesc, florile infloresc, gazele se trezesc din amorteala, la fel si animalele ies din vizuina lor. Omul, nu este nici el mai prejos. Primavara dorinta de dragoste creste.

iubire primavara

Un studiu publicat in The Journal of Reproductive Rhythms in anul 1990 arata ca lumina soarelui, implicit caldura, este esentiala in cresterea fertilitatii, a dorintei sexuale.

Exista un mare procent din populatie care sufera de depresie sezoiera. Aceste persoane sunt rau influentate de vremea rea de afara, sau sunt bine dispuse la iesirea soarelui.

Acelasi studia a demonstrat ca fertilitatea femeii creste cand afara sunt 20 de grade iar soarele straluceste zilnic 12 ore.

Oamenii sunt mai interesati de relatii primavara, sau in zilele calduroase, decat iarna. De asemnea sarbatorile sunt si ele relevante atunci cand vine vorba de relatii.

In mod inconstient oamenii asociaza caldura cu sexualitatea, socializarea, distractia si atunci devenim mai pretenosi , mai sociabili, mai iubitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *