Cel mai bine platit model din lume

Gisele Bundchen a fost desemnata, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obtinand venituri de 42 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 – iunie 2013.

Gisele Bundchen 1

Veniturile obtinute de Gisele Bundchen provin din contractele de moda si din alte colaborari comerciale, de exemplu, cu producatorul de pantofi brazilian Grendene, companie in care detine o parte din actiuni. De asemenea, top-modelul, mama a doi copii, castiga milioane de dolari din compania sa de produse cosmetice ecologice, Sejaa, dar si din contracte de promovare incheiate cu companii precum Pantene, Oral-B si Sky HDTV.

In varsta de 33 de ani, modelul brazilian – care s-a casatorit cu jucatorul de fotbal american Tom Brady in 2009 – a obtinut in ultimul an venituri de aproape sase ori mai mari decat ocupanta locului al doilea in acest top, Miranda Kerr, sotia actorului Orlando Bloom, care a castigat 7,2 milioane de dolari in perioada iunie 2012 – iunie 2013. Australianca in varsta de 30 de ani, devenita in 2007 „inger” al casei de moda Victoria’s Secret, detine o linie de cosmetice, Kora Organics, pe care a lansat-o in 2009. De asemenea, Kerr, care anul trecut ocupa locul al saptelea in acest top, este imaginea unor companii precum Mango, David Jones, Lipton, Quantas.

Pozitia a treia in acest top este ocupata de brazilianca Adriana Lima – in urcare de pe pozitia a patra anul trecut -, cu venituri de 6 milioane de dolari. Majoritatea veniturilor provin din colaborarea cu casa de moda Victoria’s Secret, Lima, in varsta de 32 de ani, fiind „ingerul” cel mai longeviv al brandului (din 2000).

Sursa: BusinessMagazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *