Ce culoare de ruj prefera femeile din intreaga lume

Rujul de buze este un produs folosit in intreaga lume, insa culorile acestuia difera de la o zona la alta, arata un studiu elaborat de Aeroportul Heathrow impreuna cu grupul World Duty Free.ruj

Heathrow este unul dintre cele mai mari aeroporturi la nivel mondial, in magazinele caruia se vand 1.451 de modele de rujuri, de la 120 de marci.

Raportul ce prezinta preferintele femeilor in materie de rujuri, a fost realizat cu ajutorul datelor de la Heathrow, si este intitulat „Lipstick colour of the year” („Culoarea anului la rujuri”). Acesta arata tendintele din 50 de destinatii ale lumii.

Conform raportului, femeile din Londra opteaza pentru rujuri in nuante suave, vedeta fiind „Caramel Nude” (Ducesa de Cambridge si Cara Delevingne). In New York femeile sunt inspirate de vedete precum Olivia Palermo, Rita Ora si Gwen Stefani. Ele aleg rosul stralucitor „Bright Red’.

rujuri in lume

Pariziencele mizeaza pe aspectul natural si prefera sa foloseasca un ruj de culoare roz inchis „Dusky Rose’. Acesta le subliniaza feminitatea si frumusetea naturala.

La Shanghai se poarta o nuanta de ruj calda „Sheer Coral”. Aceasta culoare se armonizeaza perfect cu culoarea pielii si forma buzelor chinezoaicelor, iar la Dublin rosul portocaliu „Bright oreange red” este vedeta.

Femeile din Dubai sunt adeptele rozului trandafiriu „Rose Pink” asociat cu un machaij puternic al ochilor.

Rujul este un produs cosmetic ce se gasesti in geanta fiecarei femei. Este un lucru mic ce face diferenta in cea ce priveste modul cum arati si cum te simti.

ruj

In urma studiului de la aeroportul Heathrow se va executa o colectie capsula de celebrare a rujurilor. Cele mai populare rujuri vor fi sculptate de artistul Hedley Wiggan folosind ca repere cele mai vizitate locatii ale lunii – Big Ben, Turnul Eiffel, Burj Khalifa, Statuia Libertatii si Tower din Shanghai.

Rujurile sculptate vor fi expuse la Terminalul 5 al aeroportului Heathrow timp de o luna si vor fi puse la dispozitia publicului.

foto: independent.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *