Aida Parascan – castigatoarea MasterChef Romania 2013

aida castigator masterchefAida Parascan a castigat premiul cel mare MasterChef 2013. Dupa ce au ramas doar trei in finala Master Chef: Alex, Mihai si Aida au trebuit sa pregateasca „amprenta”  lor in bucatarie.

Aida a iesit invingatoare, Alexandru Hora clasandu-se pe locul doi iar Mihai Toader a ocupat locul trei.

In  ultima editie MasterChef concurentii ramasi, sase la numar: Aida, Alex, Mihai, Maria, Nicusor si Ana, au gatit pentru vedetele Pro TV, clienti reali ai unui restaurant din Bucuresti. Aceasta proba dovedindu-se eliminatorie pentru Ana si Maria, care dupa spusele chefilor nu au destula forta pentru a-si desfasura activitatea intr-un restaurant.

Concurentii ramasi in concurs au avut surpriza de a gati chiar pentru familiile lor, ceea ce le-a provocat o mare emotie.

Ultimu concurent eliminat a fost Nicusor, preferatul chefului Catalin (dupa cum afirma acesta).

Aida a castigat marele trofeu MasterChef si premiul de 50.000 euro. „Aida este o luptatoare”, a apreciat-o chef Sorin Bontea, care a spus ca al doilea castigator MasterChef este talentat, organizat si rezistent la stres. „E un barbat in corp de femeie”, a complimentat-o si chef Catalin Scarlatescu.

As vrea sa plang de fericire si nu pot. E minunat, nu stiu ce se intampla cu mine, sunt socata. E o experienta extraordinara, a meritat totul. MasterChef a fost singurul lucru pe care l-am facut pentru mine, e o experienta unica, nu-mi pare rau de nimic din ce am facut aici, desi am facut si greseli. A fost o realizare personala. Am evoluat extraordinar de mult si presiunea m-a facut sa evoluez. Trebuie sa gandesti in fractiuni de secunda” a afirmat castigatoarea Masterchef 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *