Sfaturi pentru cumparaturi online de haine si incaltaminte

Cumpararea hainelor online are foarte multe avantaje: poti urmari cu usurinta preturile, exista o varietate mai mare de haine decat in magazine, posibilitatea de a cumpara in rate. Cu toate acestea, trebuie sa ai grija la alegerea dimensiunii, a materialului, si nu numai.

Pentru a preveni eventuale „dureri de cap” ar trebui sa stii foarte bine politica de vanzare si retur a magazinului online.

Verifica sfaturile noastre pentru cumparaturile online, pentru a nu comite erori la cumpararea de haine si incaltaminte.

cumparaturi online

1. Verifica masurile. Multe site-uri de cumparaturi online ofera un tabel standard pentru masurile hainelor. Daca este nevoie ia-ti dimensiunile cu ajutorul unui centimentru: solduri, talie, bust.

2. Daca esti in dubii, cumpara haine cu un numar mai mare. Cel mai bine este sa cumperi haine cu o masura mai mare si sa incerci sa le adaptezi daca iti sunt prea mari. Daca hainele iti vin prea mici, nu vei mai avea ce sa faci cu ele.

3. Pentru cumparaturile internationale, foloseste masuri de conversie. E important sa stii ca masurile americane nu se potrivesc cu cele europene, asa ca ai grija la conversia masurilor.

4. Nu te lasa prinsa de culori si detalii. Din pacate la achizitionarea de imbracaminte si incaltaminte online, exista foarte multe sanse ca produsul sa nu arate in realitate asa cum ti l-ai imaginat, asa cum il vezi in poza. Culorile variaza foarte mult in functie de materiale, dar si de culorile monitorului tau. Pentru a minimiza problema este important sa analizezi piesa vestimentara din toate unghiurile, sa fii atenta la toate detaliile.

5. Consulta parerile celor care au cumparat deja produsul. Multe site-uri ofera o sectiune de comentarii pentru produsul vandut. De acolo poti obtine mai multe informati cu privire la produs. In plus, exista numeroase bloguri care fac recenzii pentru anumite produse, te poti informa si de acolo.

6. Verifica politica de returnare si schimb a magazinului online. Vezi in ce conditii poti returna sau schimba un produs. Este foarte important, in cazul in care produsul nu iti vine sau are defecte.

7. Cerceteaza preturile inainte de a cumpara. Fie ca vrei sa cumperi haine sau incaltaminte, analizeaza preturile accestora pe mai multe site-uri. Este posibil sa difere, asa ca cerceteaza si achizitioneaza la cel mai bun pret.

8. Taxe de transport. Verifica valoarea transportuli inainte sa achizitionezi produsele si vezi daca merita riscul de a cumpara online. Vestea buna este ca multe site-uri ofera transport gratuit pentru o cantitate minima de cumparare. Profita de acest lucru si fa cumparturi online.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *