De Black Friday inaltimea tocurilor creste la Diane Marie

Black Friday – cand preturile scad, inaltimea tocurilor creste la pantofii Diane Marie. De Black Friday, toata lumea scade preturile la electrocasnice, insa Diane Marie vrea sa creasca inaltimea tocurilor cu reduceri la Stilettos.

pantofi Diane Marie

Diane Marie  este un brand 100% romanesc, creat de Diana Nedea. Produsele sunt realizate manual, din piele naturala. Acestea se adreseaza unor femei puternice, increzatoare, care nu se tem sa aleaga pantofi in ton cu personalitatea lor. 

Pe data de 29 noiembrie Diane Marie le invita pe doamne sa poarte Stilettos, in cadrul unui eveniment dedicat.

Vineri, 29 noiembrie, Diane Marie isi propune sa creasca inaltimea tocurilor. De-a lungul intregii zile, oate produsele de tip Stilettos vor avea o reducere de 40%. De la ora 18:00, doamnele sunt asteptate la un cocktail in magazinul de pe strada Intrarea selari, nr. 4 din Centrul Vechi, pentru a discuta despre tocuri, materiale, culori si modele.

„Clientele noastre sunt femei puternice, sigure pe sine, iar personalitatea lor este reflectata de pantofii pe care ii poarta. De Black Friday nu ne intereseaza preturile, ci inaltimea tocurilor”, Diana Nedea, fondator Diane Marie.

Seara se va incheia cu o tombola a hashtag-urilor. Toate persoanele care vor proba o pereche de pantofi Diane Marie in perioada 19-29 noiembrie si vor urca o poza pe o retea de socializare (Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest) cu hashtag-ul #dianemarie vor avea sasa sa castige o pereche de pantofi stiletto.

Mai multe detalii poti afla de aici: https://www.facebook.com/events/400221946746950/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *