50% reduceri la rochiile de seara din colectia Follow Me 2015 – Bien Savvy

Pe 3 aprilie, sarbatoreste cu Bien Savvy 10 Fabulous Years in Romania! Cadoul pentru tine: 50% reduceri la rochiile de seara din colectia Follow Me 2015 si…. multe alte surprize!

10-years-in-romania-bien-savvy-2015

Pentru ca ai fost alaturi de noi timp de 10 ani frumosi, in care ne-am bucurat, ne-am redescoperit si am trait impreuna clipe emotionante, dorim sa sarbatorim acest eveniment cu tine. Am pregatit o zi fabuloasa de shopping in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier), Brasov si Constanta, cand cele mai frumoase rochii de seara si de cocktail din colectiile BIEN SAVVY vor avea preturi fabuloase.

Vei descoperi rochiile de seara din colectiile BIEN SAVVY si La Sposa care starnesc pasiuni: Follow Me, Fall in Love, Vanity, In the Mood, Moments si make a WISH. Sunt rochiile de seara de care te-ai indragostit, in care ti-ai dorit sa stralucesti la evenimentele importante din viata ta. Unul din cadourile noastre pentru tine: 50% reduceri la rochiile de seara din colectia Follow Me 2015. Vino in magazine si descopera ce alte surprize ti-am pregatit. Te asteptam vineri, 3 aprilie, intre 10 AM si 8 PM in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier Popa Soare 26), Constanta (Bd. Ferdinand 19) si Brasov (Bd. 15 noiembrie 36). Prima venita, este prima servita. Vino insotita doar de o prietena si fii pregatita sa imparti cabina de proba. Spatiul este limitat si ne dorim ca fiecare dintre voi sa se bucure de aceasta zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *