Spirulina si efectele sale miraculoase

Spirulina este o alga verde-albastra, care poate fi utilizata ca supliment nutritiv sub forma de pastile sau sub forma de pulbere. Aceasta a fost aprobata de curand si ca o alternativa la colorantii artificiali.

Spirulina este renumita pentru calitatile sale ce stimuleaza sanatatea organismului. Ajuta la prevenirea gravelor probleme de sanatate cum ar fi: alergii, diabet, cancer oral si obezitate. Multi medici recomanda consumul acestui produs.

Spirulina contine 60% proteine si aminoacizi esentiali, si proprietati anti-infamatorii. Unele cercetari au aratat ca spirulina poate fi de ajutor in cazul alergiilor.

Contine un nivel ridicat de clorofila care ajuta la eliminarea toxinelor din sange si stimuleaza sitemul imunitar.
spirulina

Spirulina contine fier, excelent in timpul sarcinii; poate fi folosita si in cazul anemiei, datorita fierului continut, fara a provoca constipatie.

Spirulina este o mare sursa de elemente nutritive. Ea contine Vitaminele B1, B2, B3, B6, B 9, vitamina C, vitamina D, vitamina A si vitamina E. De asemenea, este o excelenta sursa de potasiu, calciu, crom, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, sodiu si zinc.

Spirulina contine de 26 de ori mai mult calciu decat laptele, ceea ce o face excelenta pentru copii, persoane in varsta si persoane insarcinate.

Datorita continutului ridicat de fosfor, spirulina este eficienta in reginul de remineralizare a dintilor.

Spirulina te poate ajuta sa slabesti. 500 gr de spirulina contine doar 2 calorii. Consumata in mod regulat, ofera organismului nevoile nutritionale de zi cu zi, stimuleaza energia si creste arderea grasimilor in timpul exercitiilor fizice. Este un puternic antioxidant.

Spirulina contine beta-caroten, care ajuta la protejarea celulelor, la reducerea colesterolului si prevenirea bolilor de inima.

Desi are o multime de beneficii, cel mai bine este sa consulti un medic inante de a consuma spirulina in mod regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *