Reflexoterapia – solutia problemelor tale de sanatate

Reflexoterapia poate fi solutia pentru problemele de tale de sanatate. O sa fii surprinsa cand o sa afli cat de multe afectini se pot rezolva prin reflexoterapie.

Reflexoterapia este o stiinta foarte veche, folosita pentru tratarea, diagnosticarea si prevenirea diverselor afectiuni. Reflexoterapia actioneaza asemanator cu acupunctura, doar ca in locul acelor se foloseste apasarea unor puncte reflexogene, apasare ce stimuleaza anumite zone din organism.

reflexoterapie

Avantajul reflexoterapiei constra in eliminarea completa a toxinelor. Prin reflexoterapie se trateaza cauza bolilor, ajutand la buna circulatie a sangelui in zonele afectate. O buna circulatie a sangelui conduce la accelerarea reconstituirii normale a tesuturilor si organelor lezate de boala, in plus, se realizeaza si echilibrarea bioenergetica in zona afectata.
Dupa aplicarea reflexoterapiei corpul continua sa lucreze.

Reflexoterapia poate fi aplicata la orice categorie de varsta, poate fi aplicata profilactic, bolilor cronice si acute dar si bolilor care nu se manifesta. Este un tratament netoxic si are rolul de a detoxifia organismul. Depunerile toxice sunt principala cauza a imbolnavirii curente.

Organele si sistemele corpului uman sunt intercorelate intre ele si au in acelasi timp legaturi vasculare nervoase si energetice directe cu zonele corespunzatoare reflexogene.

Reflexoterapia ajuta la reechilibrarea energetica si a imbunatatirea functiilor organelor. Se floseste ca metoda terapeutica naturala pentru relaxarea si vindecarea trupului, a mintii si a sufletului.

Reflexoterapia se poate aplica cu succes in tratarea a foarte multe tipuri de afectiuni si anume:
– stres, migrene, ameteli, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii, anxietate, atacuri de panica;
– afectiuni ale coloanei vertebrale, sciatica, spondiloza, cifoza, reumatism, artroza, artrita;
– tiroida, paratiroide, suprarenale, deficiente de crestere la copii, reglarea ciclului menstrual, tulburi de menopauza, osteoporoza, disfunctii sexuale, tulburari de metabolism, obezitate, diabet;
– gastrite, enterocolite, colite, ulcer, esofagite de reflux, constipatie, hemoroizi, balonari;
– afectiuni hepato-biliare;
– afectiuni renale, edeme;
– hipo si hipertensiune, arterioscleroza, guta, sindromul mainilor si picioarelor reci, dureri de picioare;
– dureri lombare, cervicale, sacrale, crampe musculare, luxatii, entorse, inflamatii ale tendoanelor.

De toate aceste afectiuni vei scapa cu ajutorul reflexoterapiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *