Masajul iti imbunatateste sanatatea si viata

Cum masajul iti imbunatateste sanatatea si viata.

Stii deja ca alimentatia sanatoasa si exercitiile fizice regulate sunt foarte importante pentru sanatatea ta. Dar este posibil sa nu stii ca si masajul te poate mentine sanatoasa.

masaj

Masajul reduce stresul
Efectele pe termen lung ale stresului pot avea impact asupra organismulu si a mintii. Terapia prin masaj poate ajuta la ameliorarea stresului, ceea ce duce la ameliorarea durerilor de cap, tensiunii arteriale crescute, si a altor probleme provocate de stres.

Masajul creste imunitatea
Cercetarile medicale arata ca terapia prin masaj poate afecta sistemul imunitar, si creste nivelul de activitate al celulelor bune, astfel incat organisml sa poata lupta impotriva infectiilor.

Masajul sporeste sanatatea mentala
Cercetarile au aratat ca masajul poate lupta impotriva stresului, anxietatii si depresiei, ceea ce inseamna ca va contribui la sanatatea ta mentala.

Masajul amelioreaza durerea
Durerea poate afecta negativ calitatea vietii unei persoane. Masajul poate ameliora dureri de spate, dureri ale artritei, dureri de gat, dureri acute, dureri cauzate de traume. Terapia prin masaj poate fi aplicata si in cazul durerilor musculare, dar si in cazul oboselii.

Oamenii de toate varstele pot gasi in masaj o buna modalitate de a-si mentine sanatatea si bunastarea. Masajul reduce stresul, oboseala, durerile, tensiunea arteriala si iti imbunatateste viata.

foto: newsroom.unl.edu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *