Lamaia si multiplele sale beneficii

Descopera beneficiile lamailor si intelege modul in care iti pot ajuta organismul.

Fie in sucuri sau ca si condiment lamaia este foarte hranitoare si are o valoare calorica redusa. Lamaia este bogata in vitamine si minerale si ajuta la eliminarea toxinelor.

beneficii lamaie

Lamaia este considerata un antioxidant puternic, bun anti-inflamator si ajuta la protejarea organismului impotriva efectelor distructive ale radicalilor liberi.

Lamaia este bogata in vitamina C, care ajuta la intarirea organismului si previne bolile. De asemenea, este o buna sursa de potasiu, magneziu, calciu, fosfor, vitamina B6, cupru, vitamina A, acid folic, si o varietate de fitochimicale. Printre beneficiile sale se numara si controlul arsurilor stomacale datorita actiunii alcaline.

Lamaia te ajuta sa slabesti. Accelereaza metabolismul si te ajuta sa pierzi in grutate.
De asemnea ajuta la reducerea tensiunii arteriale, imbunatateste circulatia, ajuta la digestie si previne unele forme de cancer.

APA CU LAMAIE
Apa cu lamaie a devenit tot mai populara printre cei care doresc sa pierda in greutate si vor sa aiba o viata sanatoasa. Amestecul de apa cu lamaie se ia dimineata inainte de micul dejun cu 30 de minute.
Apa cu lamaie promite decongestionarea si detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor si previne acumularea de lichid.

Pentru a activa sistemul imunitar, detoxifierea si pentru a preveni retentia de lichide, bea suc de lamaie!

Bucura-te de beneficiile lamaiei!

Ultimele comentarii
  1. Cristina
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *