Cum sa te ingrasi intr-un mod sanatos

Atunci cand vrei sa te ingrasi trebuie sa stii ca exista o mare diferenta intre grasime si cresterea masei musculare, de aceea trebuie sa elaborezi un plan sanatos pentru a te ingrasa.

Desi majoritatea oamenilor lupta pentru a scadea in greutate, exista si persoane care vor sa se ingrase. Daca esti slaba si vrei sa te ingrasi trebuie sa faci asta intr-n mod sanatos.

cum sa te ingrasi

Atunci cand te ingrasi intr-un mod mai putin sanatos, este dovedit stiintific faptul ca apar si problemele: boli cardiovasculare, atac de cord, accident vascular cerebral, boli de rinichi si chiar de pierdere a vederii.

Cine se ingrasa prin depunerea de grasime, in general se hraneste necorespunzator, si este sedentar. Cresterea masei musculare se poate realiza doar prin exercitii fizice regulare.

Daca esti slaba, manaci mult, si nu cresti in greutate, inseamna ca dieta si exercitiile fizice nu sunt adecvate.
Daca optezi pentru a te ingrasa prin consumul excesiv de carbohidrati si grasimi, poate fi periculos pentru tine. Nu este o ingrasare sanatoasa, si in timp poti dezvolta diabet zaharat. Pentru cei care doresc sa se ingrase prin cresterea masei musculare este recomandata dieta bogata in calorii.

exercitii fizice

Activitatile fizice nu sunt potrivite doar pentru cei care vor sa slabeasca. Daca vrei sa te ingrasi activitatea fizica potrivita, te va ajuta. Miscarea ajuta la buna functionare a organismului.

Suplimentele nutritive au devenit foarte cautate in randul celor care vor sa-si ceasca masa musculara. Acestea pot fi de folos daca sunt folosite cu masura, si nu pentru a inlocui alimentele.

Daca iti doresti sa te ingrasi, cel mai bine ar fi sa ceri sfatul medicului, si sa urmezi o dieta sub atenta supravegehre a sa, pentru a te asigura ca te ingrasi intr-un mod sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *