5 alimente pe care nu ar trebui sa le consumi cand esti beat

Cand esti beat intervine ideea de a manca ceva pentru a reducele efectele. Cu toate acestea, exista alimente care pot agrava efectul alcoolului.

beat

Iata ce alimente nu trebuie sa mananci cand esti beat:

1. Ciocolata. Cand bei alcool, muschii, inclusiv stomacul se relaxeaza, tinand in jos alimentele si sucurile digestive. Ciocolata, cofeina, grasimile si cacaoa pot provoca arsuri gastro intestinale si iritare a esofagului.

2. Gustari sarate. Alimentele sarate deshidrateaza organismul, ceea ce duce la ingerarea de cat mai mult alcool pentru a potoli setea. Cu toate acestea este bine sa mananci ceva in timp ce bei, insa nu alimente sarate cum ar fi covrigeii sarati, snacks-urile, alunele, etc.

3. Portocale. Poate parea ciudat caci sucul de portocale este printre cele mai sanatoase bauturi. Cu toate acestea, acidul din fructe poate provoca probleme grave de stomac. Daca aveti pofta de fructe, ar fi bine sa optati pentru banane. Acestea pot lupta impotriva efectului de deshidratare provocat de alcool.

4. Produse alimentare foarte dulci. Acestea au aceleasi efecte ca si snacks-urile sarate, genereaza sete si cel mai probabil vei avea tendinta de a stinge setea cu alcool. In plus, alimentele foarte dulci sunt pline de calorii.

5. Sosuri picante . Acestea iti pot provoca indigestie si doar atunci cand sunt incluse in meniul obisnuit. Imagineaza-ti ce se poate intampla atunci cand corpul tau este vulnerabil din cauza alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *