Adevarul despre celulita si cum o poti combate

Stiai ca celulita afecteaza femeile de toate formele si marimile? Femeile din intreaga lume se lupta cu reducerea celulitei.

Celulita este cauzata de atrofie musculara si de depozitele de grasime de sub piele.
Atrofia musculara este o afectiune care apare atunci cand muschii devin slabi si nedefiniti, favorizand depozitarea grasimii neatractive sub piele. Cu toate acestea exista solutia prin care  poti ianversa atrofia musculara si alunga celulita inestetica.

Ceea ce trebuie sa stii depre celulita:

celulita1. Nu poti scapa de celulita cu ajutorul lotiunilor. Exista zeci de creme anticelulitice pe piata insa ele nu actioneaza asupra celulitei. Chiar si cele mai scumpe creme pot avea efect contrar. Gropitele cauzate de celulita nu sunt la suprafata pielii prin urmare cremele nu va ajuta in lupta cu celulita.

2. Celulita nu este genetica, deci poti scapa de ea. Indiferent de ce ai auzit, celulita nu este o problema pe care ai mostenit-o de la parintii tai. Nu trebuie sa o ai pentru totdeauna. Crezand acest lucru, te va impiedica sa iei masuri pentru a o reduce.

3. Poti scapa de celulita indiferent de cat de veche este. Celulita este o problema legata de muschi, prin urmare, nu conteaza la ce varsta apare, sau cat de veche este, poti scapa de ea! Miscarile simple care vizeaza muschii din zonele afectate de celulita te vor scapa de celulita pentru totdeauna. Miscarile nu trebuie sa fie viguroase sau prea intense, ele pot fi efectuate de toate femeile.

4. Singura modalitate de a scapa de celulita este miscarea destinata muschilor cu probleme. Miscarile trebuie sa vizeze zona cu celulita. Concentreaza-te pe tonifierea si modelarea muschilor. Miscarile care ajuta la combaterea celulitei se poti invata foarte usor de la sala de fitness. Aminteste-ti ca celulita nu tine cont de greutate, chiar si cele mai slabute fete pot suferi de celulita. Daca ti-ai propus sa slabesti, asta nu inseamna ca vei scapa si de celulita.

Exercitiile concentrate pe zonele cu probleme sunt singura solutie pentru combaterea celulitei. Prin urmare, trage aer in piept si lucreaza pentru tonifierea muschilor tai. Celulita va disparea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *