Retete culinare: supa crema de rosii

supra crema de rosiiIngrediente:

  • 3 linguri pasta de rosii
  • 100g smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 lingurita de unt
  • sare
  • 2-3 felii de paine

Mod de preparare:
Tai painea cubulete pe care le prajesti in cuptor 15 minute. Desfaci faina in smantana, adaugi pasta de rosii si 3 cesti de apa, un praf de sare si fierbi supa pe foc mic. Amesteci galbenusurile cu untul intr-o oala (sau supiera), apoi torni incet supa fierbinte, amesteci si adaugi verdeata tocata. O aduci la masa cu crutoanele pregatite.

Lasa pe fiecare sa-si puna crutoane si nu le punte tu in oala cu toata supa. Se vor umfla si supa de rosii se va transforma in ceva necomestibil si inestetic.

Pofta buna!

Vezi si reteta pentru dovlecei gratinati

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *