Retete culinare: Prajitura cu cirese

prajituri-cireseIngrediente:

  • 330g faina
  • 500g cirese
  • 250g unt
  • 430g zahar
  • 10 oua
  • 1 praf de copt

Mod de preparare:
– Se freaca untul cu 250g zahar.
– Se adauga 5 galbenusuri, apoi un praf de copt si 250g faina.
– Se adauga 5 albusuri batute spuma.
– Se toarna compozitia intr-o tava (36x26cm) unsa cu unt si tapetata cu faina.
– Se pun ciresele spalate si curatate de samburi si se baga prajitura la cuptor.
– Se bat cele 5 albusuri ramase spuma.
– Se adauga pe rand galbenusurile, zaharul si faina ramase.
– Compozitia obtinuta se toarna peste prajitura trei sfeturi coapta.
– Se mai baga in cuptor pentru inca 15-20 minute.

Pofta buna!

Vezi si reteta: flori de salcam in aluat

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *