Retete culinare: Budinca de ciuperci

Reteta budinca de ciuperci

reteta budinca de ciuperci

Ingrediente:

  • 500g ciuperci
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa
  • 1 lingura margarina
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 cub condiment cu gust de legume
  • 1 legatura patrjunel

 

Mod de prepararare:

Speli bine ciupercile, cureti ceapa, tai marunt si ceapa si ciupercile si le calesti impreuna in putin ulei.

Topesti apoi margarina, rumenesti putin faina, stingi cu o cana de supa fiarta din apa si cubul de condiment, si lasi pe foc pana se ingroasa.

Adaugi apoi, in sosul alb pregatit, ceapa cu ciupercile calite, painea inmuiata in apa si presata bine, patrunjel tocat, sare si piper, dupa gust.

Rastorni compozitia intr-un vas uns cu maragarina si tapetat cu faina si o dai la cuptor pentru 25-30 de minute, la foc potrivit.

O lasi sa se raceasca putin in vasul in care s-a copt si apoi o tai.

 

Pofta buna!

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *