Reteta – Salata de naut cu ton

Ingrediente pentru reteta de salata de naut cu ton:

  • 1 cana de naut;reteta naut
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin;
  • 1 lingura zeama de lamaie;
  • 4 rosii medii decojite si taiate in rondele;
  • 1 cutie de ton in apa;
  • 1 ceapa rosie, taiata in felii subtiri;
  • Busuioc si sare dupa gust.

Mod de preparare salta de naut cu ton:
Lasa nautul la inmuiat timp de opt ore. Dupa 8 ore, schimba apa, si pune-l la fiert timp de 20 de minute.
Intr-un castron amesteca uleiul de masline, lamaia si sarea (dupa gust). Adauga nautul si amesteca bine. Intr-un alt castron amesteca rosiile, tonul si ceapa presarate cu sare si busuioc.

Nautul amestecat mai devreme se aseaza pe patul de ton cu rosii si se pune la frigider pana la servire. Pofta buna! 

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *