Retete culinare: Prajitura cu visine, cirese si bezea

reteta prajitura visine cirese si bezeaIngediente pentru prajitura:

  • 1 pachet margarina
  • 1 cana zahar
  • 6 galbenusuri
  • 3 linguri smantana
  • 2 cani faina
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • 500 g cirese
  • 500 g visine

Ingrediente pentru bezea:

  • 6 albusuri
  • 12 linguri zahar
  • 1 lingura gris

Mod de preparare:

Freci spuma margarina cu zaharul, adaugi pe rand cu galbenusurile, smantna, faina, vanilia si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Torni compozitia intr-o tava (31×23 cm) unsa cu margarina si tapetata cu faina si o dai la cuptor. In acest timp speli fructele, le cureti de samburi si le lasi intr-o strecuratoare. Bati apoi albusurile spuma cu zaharul. Cand blatul este pe jumatate copt, il scoti, presari grisul, pui fructele, intinzi bezeaua si mai dai la cuptor inca 15-20 de minute.

Pofta buna!

Vezi si reteta pentru prajitura cu cirese

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *