Reteta – piept de pui umplut

Puiul este un ingredient foarte versatil. Insa, sunt zile cand nu mai stii ce sa gatesti, pentru a varia meniul familiei tale. Prin urmare iti prezentam o reteta delicioasa de piept de pui umplut.

reteta pui

Pieptul de pui umplut este un preparat simplu si delicios!

Ingrediente piept de pui umplut:

  • piept de pui;
  • branza;
  • rosii;
  • suc de rosii;
  • oregano;
  • sare;
  • piper.

Cum se prepara pieptul de pui umplut:

Imparte pieptul de pui in doua, si cresteaza fiecare jumatate astfel incat sa il poti rula dupa ce il umpli.
Condimenteaza pieptul de pui cu sare si piper si umple-l dupa cum iti place cu: o felie de branza, rosii si oregano.

Ruleaza pieptul de pui si inchide-l cu scobitori.
Pune-l intr-o tigaie incinsa, la foc mare, pentru a-l sigila, pe ambele parti, dupa care transfera-l intr-un vas termorezistent si acopera-l cu suc de rosii.
Aseaza-l in cuptorul preaincalzit, la 180 de grade pentru 20 de minute, si este gata puiul delicios.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *