Reteta negresa cu dulceata de trandafiri

Ingrediente negresa cu dulceata de trandafiri:

  • 2 cani apa minerala;negresa
  • 1/2 cana zahar;
  • 2 cani si jumatate faina;
  • 1/2 cana uleil;
  • 1 pliculet praf de copt;
  • 4 linguri cacao;
  • 3 linguri dulceata de trandafiri.

Mod de preparare:

Apa si zaharul se pun intr-un bol si se amesteca pana cand zaharul se topeste. Faina se inglobeaza treptat, pana cand obtii o compozitie groasa, inchegata.

In compozitia obtinuta se adauga uleiul, praful de cop stins cu lamaie, cacaoa si dulceata de trandafiri. Daca amestecul obtinut este prea moale, mai adauga faina.

Copozitia se baga in cuptorul incins. Daca vrei ca negresa ta sa fie mai moale la mijloc, atunci este indicat sa o pui la copt, intr-un vas mai inalt. Daca vrei ca negresa sa fie mai tare, pune compozitia in cuptor,  intr-un vas intins (o tava).

Dupa ce negresa s-a copt, o poti orna cu zahar pudra si fructe de padure.

Pofta buna!

sursa: lauracosoi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *