Reteta culinara: compot de struguri

Mod de preparare compot de struguri:

  • compot struguriSe desprind boabele de struguri de pe ciorchine si se spala foarte bine sub jet de apa rece.
  • Se umplu borcanele cam 3/4 cu boabe de struguri.
  • Se adauga 1-2 linguri de zahar, in functie de cat de dulci sunt strugurii sau in functie de cat de dulce vrei sa fie compotul.
  • Se umplu borcanele cu apa rece.
  • Se fixeaza capacele, apoi se pun la fiert in baie de apa pentru 30 de minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.
  • Se lasa la racit si se depoziteaza in camara :)

Pofta buna!

loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>