Premierele cinematografice ale saptamanii 22- 28 noiembrie

premire cinema noiembrieCea mai importanta premiera a saptamanii este fara indoiala THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE, unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an.
Cel de-al doilea film din seria The Hunger Games, ecranizare dupa trilogia fantasy pentru adolescenti scrisa de Suzanne Collins, e asteptat cu nerabdare in toata tara. Filmul contina aventurile lui Katniss si Peeta, care dupa ce au castigat impreuna cea de-a 74-a editie a Jocurilor Foamei si au sfidat Capitoliul, se intorc acasa, in Districtul 12.


KHUMBA

O animatie pentru intreaga familie din care aflam povestea zebrei Khumba, care din cauza ca e dungata numai pe jumatate, e alungata dintre ai ei pentru ca toti sunt convinsi ca ea e de vina pentru ca e seceta. Pentru a-si recapata dungile, dar si curajul, Khumba porneste în aventura vietii ei.
Filmul spune povestea emotionanta a unui copil din Valea Jiului, ai carui parinti sunt plecati la munca în strainatate. Matei are 12 ani si este interpretat de Alexandru Czuli, un copil din Valea Jiului. In rolul bunicului îl veti putea vedea pe Remus Marginean. Regia si scenariul sunt semnate de Alexandra Gulea, iar producator este Thomas Ciulei.

 

sursa: urban.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *