O Poveste de dragoste cu Smiley si HaHaHa Production

După excelenta colaborare pe care Cristina Iacob și echipa HaHaHa Production au avut-o la filmul #Selfie, regizoarea a decis ca pentru Poveste de dragoste să lucreze cu Smiley și echipa lui pentru coloana sonoră a primului love story românesc.

smiley & HaHaHa

Poveste de dragoste are pe coloana sonoră 9 piese semnate de 5 membri ai HaHaHa Production, compuse special pentru film. Piesa “I wish”, de pe genericul final, compusă anterior de Smiley, a fost inclusă pe coloana sonoră fiind foarte potrivită cu povestea personajelor din film. Pentru partea instrumentală s-a lucrat cu cei mai buni violoniști din țară. Întreaga producție muzicală a durat 4 luni.

poster poveste de dragoste

Suntem foarte bucuroși că, încă o dată, Cristina ne-a dat ocazia să facem muzica pentru un film al ei, de data asta de altă factură decât #Selfie. De mult ne-am dorit să facem muzică pentru film, să îmbrăcăm muzical imaginile.”, spune Smiley, aflat la a doua colaborare cu regizorul Cristina Iacob.

Mare consumator de filme, artistul a mobilizat membrii echipei HaHaHa Production: “După succesul #Selfie, oamenii își doresc să vadă și altfel de film românesc decât film de festival. Ar trebui îmbrățișată mai mult și direcția asta.”, adaugă acesta.

Adunați în studio, membrii echipei HaHaHa au vizionat scenele cheie ale filmului, după care au compus piesele potrivite momentului: “Dincolo de orice regulă de radio, oamenii trebuie să simtă o stare. Singurul lucru care vindecă cu adevărat și rezolvă problemele, este iubirea”, spune Șerban Cazan. Piesa de pe generic, “Present for you”, a fost compusă de Șerban Cazan în colaborare cu Jazzy Jo, și interpretată de Smiley, alături de Jazzy Jo. “Șerban mi-a spus că avem un film foarte frumos și că ar vrea să lucrez la o piesă pentru acest film. Nu mi-a spus că ar rămâne vocea mea pe piesă, în schimb regizoarei i-a plăcut foarte tare, așa că am făcut un duet cu Smiley. Am scris-o cu gândul la cea mai importantă poveste de dragoste pe care am trait-o și cu gândul la persoana care mi-a întregit viața”, povestește Jazzy Jo.

Vidoclipul piesei “Present for you” a fost lansat luni, 30 noiembrie și cuprinde imagini din film, cu Dragoș Bucur și Raluca Aprodu.

Poveste de dragoste este primul love story românesc și a fost lansat în cinematografe vineri, 27 noiembrie. Acțiunea filmului se petrece într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, unde Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *