„Marele Gatsby” in premiera mondiala la Cannes

great-gatsby-afisFilmul „Marele Gatsby” a fost lansat in Romania pe 17 mai. Lungmetrajul „Marele Gatsby” in regia lui Baz Luhrmann,cu Leonardo DiCaprio si Carey Mulligan in distributie este o noua ecranizare a romanului scris de F. Scott Fitzgerald.

Romanul „Marele Gatsby„, scris de F. Scott Fitzgerald in anul 1925, a fost de mai multe ori adaptat pentru marele ecran, una dintre cele mai apreciate ecranizari ale sale fiind cea din 1974.

Filmul  „Marele Gatsby” a fost proiectat in premiera mondiala in deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, care s-a desfasurat in perioada 15 si 26 mai.

Nick Carraway (Toby Maguire) este atras de lumea misterioasa si plina de bogatii a vecinului sau, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), pe care o considera fascinanta si extravaganta. Curand, insa, Nick se trezeste prins in universul lui Gatsby, unde nebunia, obsesia si tragedia pandesc la tot pasul.

Cadrele spectaculoase, costumele senzationale si atmosfera romantica a anilor 1920 sunt sustinute cu realism de efectele 3D ale filmului si interpretarile exceptionale ale lui Leonardo DiCaprio, Toby Maguire, Carey Mulligan, Isla Fisher si multor alti actori extrem de talentati.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *