Filmul „Ea” – premiera in cinematografele romanesti pe 7 februarie

Film "Ea"Filmul SF „Ea/ Her”, de Spike Jonze,  este o drama romantica in rolurile principale cu Scarlett Johansson si Joaquin Phoenix ce va avea premiera pe marile ecrane din Romania, pe 7 februarie.

Povestirea se petrece la Los Angeles, candva in viitor. “Ea” este un film care constituie o abordare total neconventionala asupra naturii dragostei. Regizorul a ales sa exploreze natura dragostei dintre un barbat si un sitem de operare.

Ea” ni-l prezinta pe Theodore (Joaquin Phoenix), un barbat complex si sufletist, care isi castiga existenta scriind scrisori personale pentru alti oameni. Cu inima franta dupa un lung mariaj esuat, el incepe sa fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care raspunde la comenzi vocale si promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine statatoare. Cand il instaleaza, el este incantat sa faca cunostinta cu “Samantha,” o voce superba de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi patrunzatoare, sensibila si surprinzator de simpatica. Pe masura ce dorintele si nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adanceste transformandu-se intr-o dragoste reciproca.

Scris si regizat de Jonze,  „Her” se numara printre cele noua lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, editia din 2014.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *