5 filme motivationale pe care trebuie sa le vezi

Ti-ai dorit tot timpul sa calatoresti dar nu ai reusit sa iesi in afara zonei tale de confort? Daca da, iata 5 filme care sa te motiveze in calatoria vietii tale.

Te-ai plictisit sa faci aceleasi lucruri tot timpul? Ai chef de aventura si de a vedea lumea? Pentru majoritatea dintre noi raspunsul este da, dar putini dintre noi stiu de unde sa inceapa cu planificare, multii se tem sa-si asume riscul si sa se desprinda de viata lor.

Se spune ca daca nu ai calatorit nu ai trait cu adevarat.  Iata 5 filme motivationale despre calatoria in lume.

1. UP
Da, „Up” este o animatie, dar asta nu inseamna ca nu este un film motivational. Up, protagonistul filmului, un om in varsta care si-a pierdut sotia isi ia zborul cu tot cu casa, sustinut de o multime de baloane multicolore. Calatoreste acolo unde el si sotia sa au planificat toata viata sa calatoreasca dar nu au ajuns niciodata. „Up” este o poveste emotionanta despre viata, pierderi, calatorie si regasirea sinelui.

2. The Bucket List
Cu o tema asemanatoare cu cea din „Up”,”The Bucket List” dovedeste ca nu esti niciodata prea batran pentru a-ti urma visele si pentru a calatori.. Cand Morgan Freeman si Jack Nicholson isi asteapta finalul pe paturi de spital, ei se hotarasc sa nu stea in asteptarea moartii ci sa isi ideplineasca visele. Inspira-te si tu din povestea lor si urmeaza-ti inima!

3. Eat Pray Love
Cand Julia Roberts se trezeste divortata si confuza, decide ca este timpul pentru o shimbare. Vrea sa stie cine este cu adevarat, si catre ce se intreapta. Ca urmare, ea decide sa calatoareasca in intreaga lume, in speranta de a se regasi pe ea. De-a lungul calatoriei intalneste oameni care o inspira si isi gaseste adevaratele valori.

4. The Secret Life of Walter Mitty
Ben Stiller joaca rolul lui Walter Mitty, un visator care pur si simplu pluteste prin viata. Capul lui este umplut cu fantezii elaborate despre dragoste, actiune si fapte eroice. Cu toate acestea se trezeste ca zi de zi sta la acelasi birou vechi. Totul se schimba cand este obligat sa calatoreasca in lumea reala, si se lanseaza intr-o aventura spectaculoasa. Ben Stiller te va inspira in calatoria ta.

5. Into the Wild
Bazat pe povestea adevarata a lui Christopher McCandless, „Into the Wild” este o poveste inaltatoare si motivanta. Dupa ce a absolvit facultatea ca un student de top si un atlet de succes, McCandless alege sa renunte la tot si sa doneze intreaga avere, si sa plece pe jos in Alaska unde intentioneaza sa traiasca in pustietate. Calatoria si oamenii intalniti ii vor  spune multe lui Christopher despre sine. Povestea lui te va face sa te gandesti la ceea ce conteaza cu adevarat in viata.

Daca doar citind despre aceste filmeti-a trezit pofta de calatorie, nu mai sta pe loc! Scopul meu a fost atins!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *