Collateral Beauty: A doua sansa, in cinematografe din 6 ianuarie

„Collateral Beauty: A doua sansa” exploreaza cu multa emotie felul in care oamenii reusesc sa gaseasca frumusete in ciuda suferintei si cum iubirea, timpul si moartea se completeaza reciproc astfel incat sa aduca echilibru existentei noastre.

Howard Inlet (Will Smith), un barbat cu o cariera strălucita trece printr-o tragedie ingrozitoare pierzand una dintre cele mai importante persoane din viata sa si ajunge sa renunte la orice speranta, la prieteni si bucuria de a trai. La intervenţia surprinzatoare si emotionanta a prietenilor lui, acesta este fortat sa-si infrunte toate temerile si sa accepte realitatea inainte de a pierde totul. In tot acest timp, directorul comercial scrie scrisori Dragostei, Timpului și Mortii. Abia cand scrisorile sale vor starni raspunsuri personale va intelege Howard cum aceste trei constante se impletesc pe parcursul unei vieti traite din plin si cum chiar si cea mai dureroasa pierdere poate dezvalui momente pline de inteles.

Collateral Beauty: A doua sansa

Will Smith joaca alaturi de Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, dar si doua actrite premiate la Oscar: Kate Winslet si Helen Mirren.

OneRepublic, trupa nominalizata la premiile Grammy si castigatoare a discului de platina canta o versiune speciala a noii melodii „Let’s Hurt Tonight” ce ruleaza odata cu genericul final al peliculei.

Din 6 ianuarie, ”Collateral Beauty: A doua sansă” vine in premiera pe marile ecrane din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *